Contact

Landing Page Contact
Een gezichtsbehandeling waarmee u het beste uit uzelf haalt

Uw deugddoende gelaatsverzorging

In mijn zaak schoonheidssalon Mooist in Oud-Turnhout, nabij Turnhout, kies ik enkel voor kwaliteitsvolle gelaatsverzorgingsproducten. In combinatie met professionele schoonheidstechnieken waarborgen merken als pH Formula en Nannic een prachtig resultaat. Al na een behandeling merkt u het verschil.

Nannic

Nannic is een merk van eigen bodem. De makers, een familiebedrijf uit Heist-op-den-Berg, presenteren een innovatieve oplossing voor huidverjonging en huidverbetering op lange termijn. Wereldwijd staat dit Belgische schoonheidsverzorgingsmerk bekend als een van de beste cosmeticamerken. Verwacht opvallende, blijvende resultaten na een gelaatsbehandeling met deze producten.

pHformula

Al meer dan 35 jaar innoveert pHformula op farmaceutisch en cosmetisch vlak. Wij stellen u graag voor aan enkele ontspannende gelaatsbehandelingen mét resultaat:

NIEUWSTE GENERATIE PEELINGS

Een peelingmethode die effectief is bij huidproblemen, zonder nevenwerkingen als roodheid en overmatige schilfering.

365 H.Y.D.R.A. € 59

Dit is een hydraterende behandeling, ook de meest gevoelige huidtypes bijzonder vochtinbrengend. Een goed gehydrateerde huid straalt, de teint licht op en de huid is beter gewapend tegen externe invloeden.

365 G.L.O.W. € 65

Deze behandeling geeft je huid een opkikker met onmiddellijk een frisse teint tot gevolg. Tekenen van vermoeidheid worden in een klap mee weggeveegd. Ideaal na een vermoeiende dag of om er stralend uit te zien op een speciale gelegenheid.

365 V.I.T.A. € 75

Deze behandeling revitaliseert de huid, waardoor grove poriën terug verfijnen. De huid voelt ook strakker aan. Ze zorgt voor een liftend effect dat huidverslapping van de wangen en de kaakrand aanpakt.

A.G.E BEHANDELING € 75 - Kuur: 4 behandelingen + productenkit voor thuisgebruik €449

Deze behandeling werd speciaal samengesteld om de tekenen van huidveroudering aan te pakken. De combinatie van pyrodruivenzuur om celvernieuwing te stimuleren en amandelzuur om oneven pigmentatie aan te pakken zal voor een complete behandeling zorgen tegen alle tekenen van huidveroudering.

M.E.L.A BEHANDELING € 89 - Kuur: 4 behandelingen + productenkit voor thuisgebruik €519

Deze behandeling werd speciaal samengesteld in de vorm van een kleivormige basis om de ingrediënten dieper in de huid te laten indringen en om de pigmentvlekjes te helpen verminderen.

A.C.N.E BEHANDELING € 49 - Kuur: 4 behandelingen + productenkit voor thuisgebruik € 349

Het hoofdbestanddeel van deze behandeling is azeloglycine, een derivaat van azelaïnezuur. Dit laatste is een gekend ingrediënt van de dermatoloog voor de behandeling van acne. De combinatie van het penetratiebevorderend complex (pH-DVC) en de andere zuren (die de werking zullen bevorderen) zal rechtstreeks inwerken op de oorzaak van puistjes.

C.R. BEHANDELING € 69 - Kuur: 4 behandelingen + productenkit voor thuisgebruik € 429

Deze behandeling werd speciaal samengesteld om de uiterst gevoelige huid te kalmeren, en opstoten van roodheid te helpen vermijden.

Mesotransductie : € 89

Deze non invasieve technologie is gebaseerd op de verhoogde penetratie in de diepere huidlagen.
Extra info voor bij de meso transductie :
Niet-invasieve technologie gebaseerd op een verhoogde penetratie van actieve bestanddelen in de diepere huidlagen. Dankzij de speciaal ontwikkelde serums worden de actieve bestanddelen tot in de kern van de cel gepenetreerd om voor u  een optimaal resultaat te bekomen.

Micro en meso therapie: € 85

Micro-en mesotherape is een nieuwe behandelingstechniek waarbij kleine hoeveelheden werkstoffen in de huid worden gebracht met als doel huidverjonging, de toniciteit, elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren. Er wordt gebruik gemaakt van heel fijne naaldjes die vele picroscopische kleine kanaaltjes in de huid maken, waardoor het lichaam aangespoord wordt om nieuw collageen aan te maken. Deze kanaaltjes laten toe dat werkstoffen zoals multi peptides, vitamines en anti-oxidanten beter worden opgenomen.

Contact opnemen

Al onze gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd in een rustgevende omgeving. Uw gelaat zal er dus niet alleen beter uitzien, u zal ook volledig tot rust komen.

Een gelaatsverzorging in Turnhout? U bent van harte welkom in mijn schoonheidssalon!

Maandag : 9u – 18u (na de uren afspraak mogelijk)
Dinsdag : 9u – 18u (na de uren afspraak mogelijk)
Woensdag : 9u-16u
Donderdag : gesloten
Vrijdag : 9u – 18u (na de uren afspraak mogelijk)
Zaterdag : 9u-16u
Zondag : gesloten
Van Loor Laura
Contacteer ons!
0493 06 24 47